Tot zaterdagochtend wordt het aanschuiven op de nieuwe brug. 

Tot zaterdagochtend wordt het aanschuiven op de nieuwe brug. © kma 

Twee dagen hinder op Liersebaan

Massenhoven -

De nieuwe brug over het Albertkanaal in Massenhoven werd eind juni in gebruik genomen. Donderdag 5 en vrijdag 6 augustus werkt de aannemer de brug verder af. Hierdoor moet het verkeer tijdelijk over één rijstrook.

Er worden tijdelijke verkeerslichten geplaatst, zodat het verkeer op de Liersebaan beurtelings over de brug kan rijden. Dat zal voor de nodige hinder zorgen gedurende circa. 48 uur, van donderdagochtend 7u tot zaterdagochtend 7u.

Tijdens het bouwverlof werkte de aannemer door om de tijdelijke landhoofden af te breken. Er zal de komende weken ook nog verder gewerkt worden aan de nieuwe landhoofden en jaagpaden onder de nieuwe brug. De bedoeling is deze werken af te ronden in september. Daarnaast zal nu ook gestart worden met de inrichting van de carpoolparking en werken we verder aan de aansluitende wegen hiernaartoe en aan de tunnels onder de N14 en de op- en afrit. Deze werken worden naast de rijweg uitgevoerd en veroorzaken nauwelijks hinder voor het verkeer op de Liersebaan.  kma

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio