The Subs op Pukkelpop in 2019. 

The Subs op Pukkelpop in 2019. © RR

The Subs & Dave Clarke op Ampere Open Air

Antwerpen -

Technoveteraan Dave Clarke en de Belgische dancegroep The Subs zijn de headliners op Ampere Open Air. Op zondag 5 september moeten ze op domein Middenvijver op de Antwerpse Linkeroever samen met dertig lokale en internationale artiesten zo’n 10.000 fuivers in beweging krijgen.

Want dat is de slagzin van Ampere Open Air anno 2021: We Wanna Dance Again. Het is ook een knipoog naar I want to dance again, het nummer dat The Subs vorig jaar uitbrachten toen de wereld een eerste keer in lockdown zat.

In september is het de bedoeling dat er opnieuw gedanst kan worden zoals voor die lockdowns: zonder mondmasker en afstandregels voor wie een Covid Safe Ticket op zak heeft. Eindelijk! “Op zondag 5 september worden we één solidaire kracht en zijn we vrij om opnieuw mooie herinneringen en blijvende vriendschappen te creëren”, zegt organisator Joachim Marynen.

Naast Dave Clarke en The Subs zijn ook de Italianen van Mind Against headliner. Tickets zijn te koop op www.ampereopenair.com. Voor de snelle beslissers is er een early wave van tweeduizend tickets aan 35 euro exclusief servicekost. (grvr)

Bekijk hieronder de officiële aftermovie van de vorige editie: