Gaetan Bosiers bij Helmond Sport. Hij werd samen met Maxime De Bie vorig jaar al uitgeleend aan de Nederlandse tweedeklasser. 

Gaetan Bosiers bij Helmond Sport. Hij werd samen met Maxime De Bie vorig jaar al uitgeleend aan de Nederlandse tweedeklasser. ©  Marcel van Dorst

KV Mechelen: contract voor drie jonkies en net als De Bie en Bosiers uitgeleend aan Helmond

Drie jeugdspelers hebben de afgelopen week hun handtekening gezet onder een nieuw contract bij KV Mechelen. Jules Houttequiet (18), Iias Breugelmans (20) en Jarno Lion (20) worden samen met Maxime De Bie (20) en Gaetan Bosiers (22) ook meteen uitgeleend aan zusterclub Helmond Sport om extra ervaring op te doen.

tsfn

Jules Houttequiet is met zijn 18 jaar de jongste speler van de drie. Zijn eerste profcontract loopt voor twee seizoenen met een optie voor een derde. Jules is een creatieve aanvallende middenvelder en kwam vorig jaar over van de jeugd van Anderlecht.

lias Breugelmans is een rechtsback en staat bekend om zijn werkkracht en loopvermogen. Hij speelt al sinds 2015 voor KV en kwam toen over van Lierse. Ilias tekende een contract voor één seizoen met een optie voor een extra jaar.

Ook Jarno Lion tekende een contract voor één seizoen met optie. Hij genoot zijn opleiding als centrale verdediger, maar speelt tegenwoordig als verdedigende middenvelder. Jarno kwam in 2018 terug naar Mechelen, na een passage bij Club Brugge.

Meer voetbalnieuws

MEER OVER KV Mechelen