© atv

Eerste winkel in Antwerp Tower: feestelijke opening Media Markt

In de Antwerp Tower op de De Keyserlei opende woensdagvoormiddag de nieuwe vestiging van Media Markt. Het gaat eigenlijk om een verhuizing vanuit Media Markt Century Center aan de overzijde van de straat.

De nieuwe winkel, 1.600 vierkante meter, zit op de eerste verdieping van de Antwerp Tower en is daarmee de eerste handelszaak die in de totaal gerenoveerde woon- en winkeltoren van start gaat.

“De klant heeft op ons nieuwe adres een beter overzicht omdat we de winkel zullen inrichten volgens een ander concept. Dat legt de nadruk op een nog betere klantenservice. Zo zal de winkel er hedendaagser uitzien”, zegt woordvoerster Janick De Saedeleer. MediaMarkt telt ondertussen 27 winkels in ons land.

Woensdag draaide een dj plaatjes voor de deur en kregen alle klanten een ijsje. Een openingsdag met schwung dus. “Het is zeker een succes, er zijn vandaag al meer bezoekers dan we verwacht hadden”, gaat Janick De Saedeleer verder. “De winkel draaide al een tijdje voor de officiële opening vandaag, dus veel klanten hadden hun weg al gevonden. En de ligging is super. Je kan er moeilijk voorbij wandelen zonder ‘MediaMarkt’ gezien te hebben. Veel mensen zijn benieuwd en stappen eens binnen.”

LEES OOK: Eerste twee horecazaken in Antwerp Tower bekend: pokébowl en Thaise keuken

 

 ©  frederik beyens

 

 ©  frederik beyens

 

 ©  frederik beyens

 ph

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio

MEER OVER Meest gelezen