De Red Lions spelen donderdag de finale op de Olympische Spelen. 

De Red Lions spelen donderdag de finale op de Olympische Spelen. © BELGA PHOTO ROB WALBERS

Inter Mol zendt hockeyfinale Red Lions uit op groot scherm

Mol -

De Molse hockeyclub Inter Mol zendt donderdagmiddag de Olympische finale van de Red Lions uit op groot scherm. De club was een van de vier winnaars van een wedstrijd die de Belgische Hockeybond organiseerde.

De Red Lions spelen donderdagmiddag de Olympische finale hockey tegen Australië. De Belgische Hockeybond organiseerde onder de clubs een wedstrijd voor de hevigste supporters met als prijs een superevent met reuzescherm, dj met animatie, vier gratis vaten en honderd supporterskits.

Inter Mol is een van de vier winnaars van die wedstrijd en zendt dus donderdagmiddag de hockeyfinale uit op een extra groot scherm. “Het is een aangename verrassing dat we als relatief kleine hockeyclub deze prijs winnen en de finale dus feestelijk kunnen uitzenden”, zegt Bernard Ghaye van Inter Mol. “In ieder geval hebben we ons best gedaan om te winnen. Zo hebben we onder meer de kleuren van ons clublogo en onze website tijdelijk zwart-geel-rood gemaakt, hielden we tijdens de nachtelijke wedstrijden van de Red Lions een LiveScore bij en vertoonden we de dagwedstrijden op groot scherm in de club.”

Het groot scherm wordt buiten geplaatst, zodat de toeschouwers volgens de geldende coronamaatregelen de Olympische finale van de Red Lions kunnen volgen. De deuren gaan open vanaf 11.30u, de wedstrijd start om 12u.(mto)

Hockeyclub Inter Mol, Emiel Becquaertlaan 184, Mol
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio