Archiefbeeld. 

Archiefbeeld. © rr

Politie neemt drie wagens in beslag tijdens verkeerscontrole

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft dinsdag drie auto’s in beslag genomen. Het gaat om wagens die niet geldig ingeschreven of verzekerd zijn. Een van de bestuurders is gevat nadat hij regelmatig rondreed met valse nummerplaten.

nelo

Het verkeersondersteuningsteam van de regio Zuid merkte dinsdag een wagen met valse nummerplaten op. “Uit onderzoek bleek dat de bestuurder regelmatig rondreed met een andere auto met dezelfde nummerplaten”, legt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie, uit. “Op die wagen hingen de originele platen, op het aangetroffen voertuig ging het om vervalsingen. Die wagen was uiteraard niet geldig ingeschreven en niet verzekerd.” De wagen werd samen met de nummerplaten in beslag genomen.

Op de carpoolparking op R11 in Wilrijk merkte de politie een geparkeerd auto op waarvan de nummerplaten geschrapt waren. “Ook deze wagen werd in beslag genomen omdat die noch ingeschreven noch verzekerd was”, aldus Migom.

Tot slot onderschepte het team een wagen die in de Aartselaarstraat door het rode licht reed. Ook deze wagen bleek niet verzekerd te zijn en werd in beslag genomen.

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio