Drie uur heeft het geduurd, of drie van de vier dagen van ‘Pukkelpopkwartier’ zaten al vol. 

Tickets voor vervanger Pukkelpop al na drie uur bijna uitverkocht

Wie zijn uitje naar Pukkelpop zag sneuvelen, is duidelijk niet van plan bij de pakken te blijven zitten. Drie uur nadat de organisatie de ticketverkoop startte voor ‘Pukkelpopkwartier’, een kleinschalige versie van het festival, zijn drie van de vier data al uitverkocht. Voor de twijfelaars: snel zijn is de boodschap.

Wout Desmytere

“Jullie gaan toch nog íéts doen?”, een vraag die de organisatie bij Pukkelpop de voorbije dagen meermaals heeft gekregen. Om de festivalgangers toch nog iets te gunnen, nadat het evenement een tijdje geleden toch nog werd afgezegd, wordt eind augustus ‘Pukkelpopkwartier’ op poten gezet.

Dat moet een kleinschalige versie van het festival worden, van donderdag 19 tot en met zondag 22 augustus. Vier afzonderlijke evenementen in openlucht, telkens met een eigen muzikale invulling, telkens voor 1500 bezoekers op de Muziekodroomsite in Hasselt. De ticketverkoop werd om 13 uur online gezet en gaat als een trein. Zowel donderdag, zaterdag als zondag zijn al uitverkocht.

Enkel voor vrijdag 20 augustus zijn er nog ticket. Die dag komen onder andere Whispering Sons en Mauro Pawloski optreden. Tickets zijn beschikbaar via pukkelpop.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER