Krank Lounge vindt plaats aan de Krankhoeve 

Krank Lounge vindt plaats aan de Krankhoeve © Erik Van Eycken

Coronaveilig festival Krank strijkt zaterdag neer op domein Krankhoeve

Bonheiden -

Domein Krankhoeve wordt zaterdag opnieuw omgetoverd tot een festivalterrein voor een nieuwe editie van Krank, dat voor de gelegenheid Krank Lounge heet. Krank (it-up), dat in 2019 voor de eerst keer plaatsvond, was net als andere culturele initiatieven slachtoffer van de coronamaatregelen. Toch wist de dienst sport en jeugd te verrassen met een volledig digitale versie.

Erik Van Eycken

Ook dit jaar is Krank een hoogmis voor dj’s uit de omgeving. “Die voeren jullie een hele avond mee met hun fantastische beats”, luidt het bij schepen van Jeugd en Sport Pascal Vercammen (Open Vld). Op het programma (in volgorde): Kyte, Lange, Fluent & Duro, Ayro, Meanbeatz, Baev en Funktastix. De deuren gaan open om 16u, Kyte bijt een halfuur later de spits af. Het festival blijft gratis.

Toch wordt Krank nog geen normale versie. “Er komt een loungeterras met zetels en barkrukken. De bediening door Chiro Accent gebeurt aan tafel”, zegt sportfuctionaris Petra Mees. “Je kunt tafels reserveren van twee, vier, zes of acht personen. De bedoeling is dat iedereen binnen de bubbel blijft.” Er worden maximaal 350 mensen toegelaten.

Er is nog een honderdtal plaatsen beschikbaar. De Krank-deuren gaan om middernacht voor een jaar dicht.

Inschrijven via www.berentrode.be/krank
Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio