© ATV

61-jarige man overleden na duw tijdens banale caféruzie in Antwerpen

Antwerpen -

Een 61-jarige man is afgelopen weekend overleden na een banale caféruzie in de Breydelstraat in Antwerpen, in de buurt van het Centraal Station. Het slachtoffer kreeg op het terras van café Buriram een duw van een kennis en kwam ernstig ten val. Hij bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Het incident dateert van zaterdagavond 31 juli. De 61-jarige man zat samen met een 57-jarige kennis op het terras van café Buriram. Om een nog onduidelijke reden kreeg het duo een woordenwisseling die ontaardde. Het slachtoffer kreeg een duw en kwam slecht ten val.

De man werd met een ernstig hoofdletsel overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis. Daar bezweek het slachtoffer aan zijn verwondingen.

De 57-jarige man werd opgepakt voor verhoor. “Het incident is te zien op camerabeelden. De onderzoeksrechter heeft beslist om de man vrij te laten onder voorwaarden. Hij wordt verdacht van slagen en verwondingen met de dood tot gevolg, zonder de intentie te doden”, bevestigt parketwoordvoerder Kristof Aerts.

 (jtp)

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio