©  Pool via REUTERS

Veteraan Giorgio Chiellini blijft twee jaar langer bij Juventus

Giorgio Chiellini blijft ook de komende twee seizoenen speler van Juventus. De 36-jarige verdediger zag zijn vorige overeenkomst bij de Oude Dame eind juni aflopen. Sindsdien zat de Italiaan zonder club.

Bron: BELGA

Chiellini speelde op 11 juli nog de EK-finale, die Italië na strafschoppen won van Engeland. Nadien genoot hij van vakantie en maakte geen haast in de contractbesprekingen met Juventus. Toch leek een vertrek van de verdediger nooit echt aan de orde. Chiellini speelt als sinds 2005 voor Juventus, dat hem destijds overnam van Fiorentina. De 112-voudig Italiaans international zit intussen aan 535 officiële wedstrijden voor Juventus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Bianconeri beginnen het nieuwe seizoen in de Serie A op 22 augustus met een verplaatsing naar Udinese. In het tussenseizoen werd succescoach Massimiliano Allegri teruggehaald en hij moet de successen uit het (recente) verleden opnieuw leven inblazen. Juve won tussen 2012 en 2020 negen landstitels op rij, maar werd het voorbije seizoen pas vierde.

MEER OVER