©  Shutterstock

De leukste beautyproducten in reisformaat

Op vakantie gaan is… tijdelijk afscheid nemen van je collectie beautyproducten thuis. Zéker als je met het vliegtuig reist. Veel merken hebben inmiddels wel mini-uitvoeringen van hun bestsellers om je ook op locatie te soigneren. Onze favorieten op een rij.

Hanne Vandenweghe
 

Kleine klassieker

Een klassieke mascara, maar dan in mini-uitvoering. Kwestie om met een open blik je vakantiebestemming te verkennen. Lancôme, 8,40 euro.

www.iciparisxl.be

 

Geen bad hair

Een pakketje met vier producten die je haar glamoureus houden op je vakantiebestemming. In een etui dat in je strand- of handtas kan. Moroccanoil, 45 euro.

www.johnbeerens.be

 

Glanslippen

Altijd en overal gehydrateerde lippen met een subtiel laagje transparante gloss erover. M.A.C., 12,50 euro.

www.maccosmetics.be

 

Spray als slaapmutsje

Met dit duo besprenkel je het hoofdkussen in dat vreemde bed met kalmerende geurtjes om goed te slapen. Vanaf de eerste nacht. Thisworks, 13 euro.

www.debijenkorf.be

 

Zonnestick

Uitstappen op je bestemming waar de zon wél schijn en beseffen dat je zonnecrème in je grote valies zit? Met deze stick zitten je lippen en het topje van de neus safe. Clinique, 23 euro.

www.clinique.be

 

Gezonde huid

Ook de betere skincare hoef je op locatie niet te missen. Deze bestseller, een primer die je gehydrateerde, volle en zachte huid belooft, komt ook in reisformaat. Bobi Brown, 17,95 euro.

www.zalando.be

MEER OVER Lifestyle