De vaccinatiecentra van Turnhout en Weelde organiseren vrije inloopmomenten. 

De vaccinatiecentra van Turnhout en Weelde organiseren vrije inloopmomenten. ©  WOAD

Kempenland houdt vrije inloopmomenten voor het Janssenvaccin

Turnhout, Ravels -

Eerstelijnszone Kempenland organiseert een vrij inloopmoment in de vaccinatiecentra van Turnhout en Weelde. Wie nog geen uitnodiging ontving, kan zich zonder afspraak aanbieden.

Niet iedereen kan van dat aanbod gebruikmaken. Omdat tijdens de vrije inloopmomenten alleen het Janssenvaccin wordt toegediend, kan alleen wie 18 is of ouder, een vaccin gaan halen. Een tweede voorwaarde is dat de uitnodiging alleen geldt voor mensen die nog geen vaccin hebben gekregen. Inwoners die een uitnodiging ontvingen voor een eerste prik met een ander vaccin, mogen wel langskomen voor een Janssenvaccin.

Op dinsdag 3 augustus van 17 tot 19u is er een vrij inloopmoment in het vaccinatiecentrum in Weelde (Ravels). Mensen die gedomicilieerd zijn in Rijkevorsel, Hoogstraten, Baarle-Hertog, Arendonk, Ravels of Merksplas, kunnen zich daar aanbieden.

Het vrije inloopmoment in het vaccinatiecentrum in Turnhout vindt plaats op zaterdag 7 augustus van 10 tot 13u. Daar zijn inwoners van Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar welkom als ze aan de voorwaarden voldoen.  gvn

www.elzkempenland.be
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio