In Bredene vond de familie Belmans als eerste Het Gouden Ei. Deze week is het Gouden Ei in Beerse ergens verstopt. 

In Bredene vond de familie Belmans als eerste Het Gouden Ei. Deze week is het Gouden Ei in Beerse ergens verstopt. © RR

Beerse gaat op zoek naar Gouden Ei

Beerse -

De inwoners van Beerse kunnen vanaf vandaag, maandag 2 augustus, op zoek gaan naar het Gouden Ei in de gemeente. De deelnemers proberen aan de hand van tips met een online zoektocht de juiste locatie van het ei te raden.

De toeristische dienst Vaart van Beerse lanceert met Het Gouden Ei een online zoektocht in het kader van het programma Zomer in Beerse. De inwoners die van een goed raadsel en een uitdagende zoektocht houden, kunnen deelnemen aan deze wedstrijd.

“Tussen maandag 2 augustus en zondag 8 augustus vind je dagelijks om 20 uur een raadsel op de website van Het Gouden Ei”, schetst een medewerker van Vaart Beerse. “Op zaterdag en zondag is er telkens een extra raadsel om 20.30u. Iedereen kan de droedel, het anagram, rebus of ander uitdagend raadsel thuis oplossen. Wie de oplossingen van de negen raadsels samenlegt, weet waar het Gouden Ei verstopt is en kan het opgraven, vangen, vinden of losknippen.”

De zoektocht eindigt op het moment dat iemand het Gouden Ei te pakken krijgt. De deelnemers maken kans op een prijs. bvdl

 

www.hetgoudenei.be, www.zomerinbeerse.be
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio