Op het grasplein aan Bergakker organiseert Ondernemend Vosselaar elke dinsdagavond in augustus een Meet & eat market. 

Op het grasplein aan Bergakker organiseert Ondernemend Vosselaar elke dinsdagavond in augustus een Meet & eat market. © Bart Van den Langenbergh

Ondernemers organiseren Meet & eat market

Vosselaar -

Ondernemend Vosselaar, de vereniging van lokale handelaars in Vosselaar, pakt vanaf dinsdag 3 augustus met de eerste editie van Meet & eat market. Elke dinsdagavond in augustus zijn er op het pleintje aan Bergakker optredens en hapjes en dranken verkrijgbaar.

Volgens de organisatoren van Ondernemend Vosselaar is de Meet & eat market een gezellig evenement om je werkdag of je daguitstap af te sluiten. De komende vier dinsdagen in augustus strijken de ondernemers neer op het grasplein aan de basisschool Heilig Graf op Bergakker.

“We starten dinsdag 3 augustus om 16u met een kinderdisco met deejay Dansbaar en een springkasteel”, luidt het bij Ondernemend Vosselaar. “Vossovino, De Lelie, Foxtown en Den Brouwer zorgen voor de dranken. Het Vossepootje, De Open Keuken en Aymara Foodtruck zijn aanwezig om de honger te stillen.”

Zangeres Sarah Neyrinck geeft om 19.30u een optreden en tussendoor staat Dansbaar garant voor de nodige ambiance. Bij regenweer zijn er tenten aanwezig. De toegang is gratis en er is geen registratie noodzakelijk. bvdl

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio