De komende zondagen staat er telkens een circusvoorstelling op het programma. 

De komende zondagen staat er telkens een circusvoorstelling op het programma. © rr

Pastorij Olmen pakt uit met circusvoorstellingen op zondag

Balen -

Tijdens de zondagen in augustus kan je aan de pastorij in Olmen genieten van circusvoorstellingen. De acts straten telkens om 15u.

Afgelopen zondag gaf de kindergoochelshow Feest met Patje de aftrap, maar ook de komende vier zondagen valt er heel wat moois te ontdekken. Zo staat op zondag 8 augustus Lejo op het programma. Zijn voorstelling ‘Hands up!’ is een vrolijke, woordloze voorstelling met veel muziek. Met blote handen en houten ogen creëert hij een unieke, frisse vorm van poppentheater.

Op 15 augustus treedt Jahon op. Tijdens zijn voorstelling deelt hij zijn ervaringen met goochelen en wat hij allemaal heeft moeten leren. Tussendoor toont hij zijn knapste goocheltrucs.

Op zondag 22 augustus brengt Hendrik & co (Danie Jordens) een flink stukje improvisatie met een ladder en een muzikant. Het wordt een fantasierijke voorstelling vol ontdekkingen, een clowneske zoektocht met hoge pieken en diepe dalen. Stef Geers sluit af op 29 augustus. Hij bekijkt elk moment door de bril van de clown, waardoor elke situatie wordt uitvergroot.

Elke voorstelling start telkens om 15u, en vindt links van de pastorij plaats aan de troostplek. Breng best je eigen kussentje, deken of stoeltje mee. De pastorij van Olmen ligt aan de Pastorijstraat, maar die straat is alleen maar toegankelijk voor plaatselijk verkeer en voetgangers. Aan de ingang langs het kanaal is er een fietsenparking. Auto’s kunnen parkeren aan het kanaal via de Polderstraat.(mto)

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio