©  REUTERS

Bekende TikTokker overleden na schietpartij in Amerikaanse bioscoop

Anthony Barajas (19) is zaterdag overleden na een schietpartij in een bioscoop   in de Amerikaanse stad Corona in Californië. De TikTok-ster met bijna 2 miljoen volgers zat al enkele dagen op een afdeling intensieve zorgen maar overleed uiteindelijk aan zijn verwondingen.

Anthony Barajas en zijn vriendin Rylee Goodrich (18) werden allebei in het hoofd geschoten toen ze op maandag 26 juli naar ‘The Forever Purge’ gingen kijken in de bioscoop. Het waren volgens SkyNews werknemers die de twee vonden na de laatste vertoning die avond.

Goodrich overleed ter plaatse terwijl Barajas naar het ziekenhuis werd gebracht. Volgens de Amerikaanse media was het koppel op date. Zaterdag bevestigde de politie dat de tiener aan zijn verwondingen was overleden. Volgens de agenten was de schietpartij willekeurig.

De vermoedelijke schutter Joseph Jimenez (20) verscheen vrijdag al voor de rechter. Hij wordt beschuldigd van de moord op Goodrich en Barajas. Er werd geen pleidooi gehouden door Jimenez, volgende week zal hij opnieuw voor de rechter moeten verschijnen

(lto)