©  EPA-EFE

Boris Johnson verwacht zevende kind met echtgenote Carrie

Premier Boris Johnson mag binnenkort met zijn vrouw Carrie Johnson opnieuw een kind verwelkomen. Dat werd vanmiddag bekendgemaakt.

Johnson’s vrouw Carrie maakte het nieuws bekend via haar persoonlijke Instagrampagina. De vrouw vertelde er ook bij dat ze eerder dit jaar een miskraam gehad had.

“We hopen op een regenboogkind (een kind dat geboren wordt na een miskraam red.) tegen de kerst”, liet ze weten. "Begin dit jaar had ik een miskraam. Het brak mijn hart. Ik ben zo ongelofelijk blij om opnieuw zwanger te zijn. Maar tegelijk ben ik ook heel zenuwachtig. Fertiliteitsproblemen zijn heel moeilijk voor heel veel mensen. Zeker op Instagram, waar altijd alles perfect lijkt.”

Het kind dat in december verwacht wordt, is het tweede voor het koppel, na hun zoontje Wilfred. Hoeveel kinderen Boris Johnson precies heeft is niet helemaal duidelijk. Hij kreeg vier kinderen bij zijn tweede vrouw: twee jongens en twee meisjes. Hij kreeg in diezelfde periode nog een dochter met een kunsthandelaar. Dit zou dus zijn zevende kind zijn, bij zijn derde echtgenote. Dat maakt van hem de meest vruchtbare premier sinds 1902.

LEES OOK. Boris Johnson opnieuw vader geworden, maar Britse premier gaat meteen weer aan de slag

(nba)