©  RR

Fans van Antwerp en Beerschot jennen elkaar gretig om reclameborden

Een reclamecampagne van Play Sports zorgt op sociale media voor jolijt bij de supporters van Antwerp en Beerschot.

Borden met templates werden enkele weken geleden op verschillende plaatsen opgehangen en worden nu bingo-gewijs aangevuld met beelden uit onze hoogste voetbalklasse.

Vorige week al hing op één van die borden de openingsgoal van Antwerpspits Michael Frey naast een leeg bord van de eerste goal van Beerschot, want de Ratten hadden nog niet gescoord in hun openingsduel. Een ongelukkig toeval in de reclamecampagne dat de Antwerpfans graag deelden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Na dit weekend is het echter de beurt aan Beerschot om te lachen met de Antwerpse buren. Terwijl het zelf die eerste goal scoorde en vooral een fameuze comeback klaarspeelde in Gent, bleef de Great Old achter met 0 op 6. Daarop ging een gephotoshopte versie van hetzelfde reclamebord rond.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Op de Gedempte Zuiderdokken op ‘t Antwerpse Zuid zijn de reclameborden ook te zien. 

Op de Gedempte Zuiderdokken op ‘t Antwerpse Zuid zijn de reclameborden ook te zien. ©  RR

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws