Samen zingen in het park 

Samen zingen in het park © RR

Kapellen zingt en kijkt film in park

Kapellen -

Kapellen en DBV Events slaan de handen weer in elkaar en brengen opnieuw een dubbelfeest in het gemeentepark : donderdag 18 augustus film kijken, een dag later samen zingen met Covid Safe Ticket.

Een tweedaagse met vier events : jeugdfilm The Wild Life, familiefilm Bohemian Rhapsody, KidConcert en Kapellen zingt. Kapellenaren Thomas De Bruyn en Wim Versées van DBV Event brengen na een verloren coronajaar 2020 weer plezier en vertier naar het gemeentepark.

Alles gebeurt volledig conform de coronaregels en dus is inschrijven voor al deze evenementen verplicht. Voor de woensdagavondfilm en Kapellen Zingt moeten bezoekers vanaf 12 jaar een Covid Safe Ticket tonen via een QR-code op de CovidSafeBE-app en een identiteitskaart voorleggen aan de ingang. Je kan vanaf 19u terecht aan het Kerkplein om je Covid Safe Ticket te laten controleren.

Samen film kijken

Samen film kijken © rr

Film in het Park brengt woensdag de Vlaamse versie van de animatiefilm The Wild Life Robinson Crusoe om 15u. Bij het vallen van de avond om 20 uur start ‘Bohemian Rapsody’ geprogrammeerd. Eigen, deken of zitzak is aangeraden. De organisatie zorgt voor spektakel, drankjes, popcorn en ijsjes. De middagfilm is gratis, een ticketje voor de avondfilm kost 2,5 euro. Donderdag 19 augustus vanaf 14u is er het gratis KidConcert door. Tien springkastelen, allerhande workshops, animatie, grime zijn extraatjes. Zannemie en de bende sluiten om 16u het liveoptreden.

Verrassing

De apotheose blijft Kapellen Zingt begeleid door een liveband. Opwarming om 19u, het echte werk met verrassingsact vanaf 19u30. De inkom : vijf euro, inclusief twee consumptiebonnen. Wie graag vanop het podium wil meezingen, kan zich aanmelden via info@kapellenzingt.be. Info : www.kapellenzingt.be (evdw)

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio