Cleymans en Van Geel. 

Cleymans en Van Geel. ©  rr

Geen Dirty Daddies, maar wel Cleymans & Van Geel aan kasteel

Oostmalle -

Op sociale media circuleren valse berichten over een optreden van The Dirty Daddies aan het Kasteel de Renesse in Oostmalle. Organisator Muzika benadrukt dat dit niet het geval is, maar dat op 19 en 26 augustus wel twee topavonden doorgaan met Band Marginal en Cleymans & Van Geel.

Desondanks de vele foutieve berichten die circuleren op Facebook staan er dit jaar geen Dirty Daddies op Muziek aan het Kasteel. “Enkele Indiërs bleken er plezier uit te halen om onze events te kopiëren en te blijven delen op Facebook”, zegt Dominic De Gruyter van Muzika. “Normaal zou dit geen probleem zijn en zouden we zelfs blij zijn met wat extra reclame maar dit jaar ligt het anders. We voelden namelijk in mei al aan dat het niet haalbaar zou zijn om The Dirty Daddies naar Muziek aan het Kasteel te laten afzakken deze zomer en kondigden toen dan ook reeds aan dat dat evenement niet zou doorgaan.”

Kaat De Gruyter voegt toe dat ze dit jaar wel twee topavonden plannen op de donderdagen 19 en 26 augustus ter vervanging van de vijf gebruikelijke parkavonden. “Door de maatregelen bleek het dit jaar niet haalbaar om vijf parkavonden en twee namiddagen te organiseren. Maar de goesting was te groot om niets te doen. Band Marginal op 19 augustus en Cleymans & Van Geel op 26 augustus zorgen ervoor dat er dit jaar toch terug Muziek aan het Kasteel te beleven valt. Na een jaar pauze lijkt het er op dat het enthousiasme rond de Malse parkavonden niet verdwenen is.”  kma

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio