© jvdv

Rap op Stap wandelt in augustus

Kalmthout -

De vrijwilligers van Rap op Stap organiseren wekelijks gezellige wandelingen waarbij je voor leuke gadgets kan sparen.

De hele zomer wordt elke dinsdagavond om 19u verzameld aan een van de Kalmthoutse kerken voor een wandeltocht van ongeveer een uurtje. Dinsdag 3 augustus wordt vertrokken aan de kerk van Heuvel, 10 augustus aan kerk Centrum en een week later in Achterbroek. Dinsdag 17 augustus is Achterbroek aan de beurt, dan Nieuwmoer en op 31 augustus vertrekt de laatste wandeling aan de kerk van Heide.

Om iedereen te stimuleren om aan de wandelingen deel te nemen, krijgt wie voor het eerst deel neemt een leuke attentie en een spaarkaart. Als je vier wandelingen mee op stap gaat, krijg je een gadget zoals een ponchoball, rugzakje, powerbank of thermos. Meedoen is de boodschap!

Vanaf augustus komen daar op woensdagnamiddag om 14u nog eens uitgestippelde wandelingen in een buurgemeente bij. Woensdag 4 augustus wordt er gewandeld vanaf de parking De Uitlegger in Kapellen en 11 augustus ligt het vertrek aan het station van Wildert. Woensdag 18 augustus vertrekt Rap op Stap aan de sporthal in Gooreind en een week later aan de parking van Ravenhof in Putte-Stabroek. (evdw)

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio