Op het terras geeft de circusschool allerlei workshops. 

Op het terras geeft de circusschool allerlei workshops. © rr

Boxtalino keert terug naar Boom met circusterras

Boom -

In provinciaal domein De Schorre opent circus Boxtalino net als vorig jaar vanaf zaterdag 31 juli een circusterras met tal van animaties voor de kinderen. Het circus keert daarmee sneller dan verwacht terug naar Boom.

Omdat het contract na tien jaar afliep, had bezieler Yves Boxtaele in mei dit jaar zijn tenten van circus Boxtalino in De Schorre opgebroken. Vast stond al wel dat hij het einde van het jaar zou terugkeren met zijn befaamde sinterklaas- en kerstshows. Doordat Tomorrowland uiteindelijk toch werd afgeblazen, diende zich onverwachts een extra opportuniteit aan om tijdens de zomer net als vorig jaar een circusterras te organiseren.

Terwijl de ouders genieten van een drankje en een snack op het overdekte terras onder de circustentjes kunnen de kinderen zich uitleven op allerlei attracties als springkastelen, een reuzenglijbaan, een ballenbad, circusspelen of in de workshops van de circusschool. Om 15u staat telkens een show geprogrammeerd.

Het circusterras is alle dagen open van 31 juli tot 31 augustus van 14 tot 17.30u en alle zaterdagen en zondagen tot eind oktober. De toegang bedraagt 10 euro voor kinderen van 2 tot 12 jaar, 5 euro voor de volwassenen.

(bar)

www.circusterras.be

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio