©  Policia Cambrils

Belgen door politie betrapt op illegaal feestje aan Spaanse kust

Bron: Policia Cambrils, Diari de Tarragona

48 mensen, waaronder enkele Fransen en Belgen, werden in de nacht van zaterdag op zondag verrast door de politie. Ze waren op een feestje waar de coronamaatregelen helemaal niet gevolgd werden.

De lokale politie van Cambrils had door dat er iets te gebeuren stond. Zij hadden gehoord van het illegale feestje aan de Costa Dorada en hadden daarom de oproerpolitie opgetrommeld.

Kort voor 3 uur ’s nachts reden die naar een boerderij in Les Hortes. Daar ontdekten de agenten 48 personen, een hoop drank en geen coronamaatregelen. De aanwezigen hadden via sociale media een ticket voor het feestje gekocht en kregen pas een uur voor aanvang de locatie te horen. Dat speciaal zodat het feestje onder de radar kon blijven. Maar dat lukt niet. Alle aanwezigen moesten zich identificeren en kregen een boete.

De organisator van het feest was ook aanwezig. Hij zou zijn contacten in het nachtleven gebruikt hebben om het feest op poten te zetten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 (sgg)