De verse melk zorgde voor veel ijssmaken bij Bella & Rosita. 

De verse melk zorgde voor veel ijssmaken bij Bella & Rosita. © RR

Geen vers hoeve-ijs meer bij Bella & Rosita

Edegem -

Voor veel fietsers was het op zomerse dagen een vaste stop tijdens hun tocht, een ijsje eten bij Bella & Rosita in Edegem. De winkel, verbonden aan het melkveebedrijf Malisart aan de Aartselaarstraat, meldt nu dat het niet meer zal openen.

De zaakvoerders van Bella & Rosita laten een bericht achter voor hun klanten. “Met spijt in het hart moeten we u melden dat we permanent gesloten zijn. We willen jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie de laatste jaren in ons gesteld hebben. Hopelijk hebben de ijsjes steeds gesmaakt en hebben jullie ondanks de moeilijke tijden toch steeds kunnen blijven genieten van de kleine dingen in het leven zoals een ijsje eten. Lieve klanten het gaat jullie goed. Bella & Rosita.”

Meer informatie over de sluiting willen ze niet geven. Wel wordt nog aangeven dat het melkveebedrijf op zich voorlopig blijft doorgaan. Dit bedrijf bestaat sinds 2006. In juli 2016 opende Bella & Rosita. Met de verse melk van de koeien werd hoeve-ijs gemaakt om ter plaatse of thuis van te proeven. (fisp)