©  Isopix

Biografie over prins Harry en Meghan Markle krijgt update met details over miskraam

Finding freedom, de spraakmakende biografie over prins Harry en Meghan Markle, krijgt een extra hoofdstuk. Daarin zullen schrijvers Omid Scobie en Carolyn Durand zich onder meer focussen op de miskraam en de tweede zwangerschap van de hertogin. Dat melden Britse media.

Hanne Vandenweghe

In de nieuwe versie van het boek zullen details staan over de miskraam van Meghan Markle. De schrijvers willen vooral het emotionele genezingsproces belichten rond het verlies van een kind tot aan de geboorte van dochtertje Lilibet. Ook onderwerpen zoals het explosieve interview met Oprah Winfrey, de verhuis naar Californië en de dood van prins Philip komen aan bod.

LEES OOK:

De update sluit aan bij de eerste editie van de biografie, die vorig jaar op 11 augustus werd uitgebracht. Daarin gaat het over het begin van de relatie tussen prins Harry en Meghan Markle in 2016 tot hun vertrek uit de koninklijke familie, dat dateert van begin 2020. Het vernieuwde boek wordt op 31 augustus verwacht in de rekken. Dat is de dag waarop prinses Diana 24 jaar geleden het leven liet bij een auto-ongeluk in een Parijse tunnel.

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle