Werken Oosterweel. 

Werken Oosterweel. © Lantis

Pastoor Coplaan afgesloten van 6 tot 9 augustus

Zwijndrecht -

In het weekend van 6 tot 9 augustus wordt de Pastoor Coplaan in Zwijndrecht afgesloten. Dan plaatst Lantis, bouwheer van Oosterweel, betonnen balken voor de brug van de nieuwe afrit. Op de Antwerpsesteenweg is er dan opnieuw verkeer in twee richtingen mogelijk.

De nieuwe afrit in Zwijndrecht voor verkeer komende uit Gent wordt heraangelegd voor de Oosterweelverbinding en moet een stuk compacter worden. Via een nieuwe brug over de Pastoor Coplaan wordt hij aangesloten op de vernieuwde Hoefijzersingel en Antwerpsesteenweg. Via een nieuwe tunnel onder de E17 bereikt het verkeer dan de toekomstige verbindingsweg en de Pastoor Coplaan.

Voor de nieuwe brug daar worden vanaf vrijdag tot maandagochtend betonnen balken op hun plaats gelegd. De Pastoor Coplaan is daarom tijdelijk afgesloten tussen de Heidestraat en Zwijndrechtsestraat.

Vanaf donderdagavond 5 augustus wordt voor het doorgaand verkeer de Antwerpsesteenweg opnieuw in beide richtingen opengesteld.

Als de werken voor de nieuwe brug niet tijdig afgerond kunnen worden, zal er ook nog gewerkt worden in het weekend van 13 tot 15 augustus.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio