Het logo van de fietstocht. © Gemeente Balen

Met de fiets op Safari in Balen

Balen -

Wie deze zomer nog een leuke activiteit zoekt om met de fiets in Balen te doen, kan deelnemen aan Safari in Balen. Het gaat om een fietstocht met doe-opdrachten en quizvragen.

Safari in Balen is een interactieve fietstocht voor jong en oud met originele doe-opdrachten, uitdagende quizvragen en prachtige fotodecors. Je vertrekt op de parking van VC De Kruierie of Recreatiedomein Keiheuvel en onderweg voer je de diverse opdrachten uit.

Het afwerken van een lus duurt zo’n drie uur, dus neem zeker drank en versnaperingen mee voor onderweg. Er zijn drie lengtes voor de tocht: 12 km, 16 km of 28 km. Vooraf kan je via www.dasbox.be/spelcodes een spelcode aanvragen voor Safari in Balen en de routekaart en strookjes met zoekopdrachten downloaden.

Om de tocht te kunnen doen, heb je ook een Messenger-account nodig, gekoppeld aan een actief Facebookprofiel. Indien je hier niet over beschikt, dan kan je een account aanvragen door een mailtje te sturen naar info@dasbox.be. Zorg ervoor dat je telefoon 100% opgeladen is voor je vertrekt en je eventueel een powerbank bij hebt.(mto)

Aangeboden door onze partners

Meest gelezen

Vastgoed

Jobs in de regio