Bij hem thuis vond de politie nog 153 gram cocaïne dankzij de drugshond van de federale politie. 

Bij hem thuis vond de politie nog 153 gram cocaïne dankzij de drugshond van de federale politie. © Politie Antwerpen

200 gram cocaïne en een enkelband

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft afgelopen weekend drie dealers gearresteerd. Een van hen verkocht drugs aan een minderjarige. Hij was in het bezit van 200 gram cocaïne en was vrij onder voorwaarden, met een enkelband.

nelo

Zaterdag werd een verdachte gearresteerd die op het kruispunt van de Nachtegaalstraat met de Diepestraat drugs verkocht. “Hij had voor 20 euro cannabis overhandigd”, zegt de Antwerpse politie. “De verdachte van 19 is gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter.”

Net als twee andere vermoedelijke dealers die zondag zijn gevat. “Een van hen verkocht zijn drugs aan een minderjarige. Toen het wijkondersteuningsteam van de regio City wilde overgaan tot controle, zette de verdachte het op een lopen. Na een korte achtervolging en een worsteling kon de man toch gearresteerd worden”, aldus de politie.

Hij had ruim 45 gram pure cocaïne op zak en cash geld. Bij hem thuis vond de politie nog 153 gram cocaïne dankzij de drugshond van de federale politie. Hij was vrij onder voorwaarden en had een enkelband.

De minderjarige (17) bleek 5 gram cocaïne op zak te hebben. Tijdens een huiszoeking bij hem is een aanzienlijke hoeveelheid cash geld gevonden. De twee maken vermoedelijk deel uit van een grotere vereniging die zich bezighoudt met handel in verdovende middelen.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio