Bij de daaropvolgende huiszoekingen zijn nog een vlindermes, een computer en een kleine hoeveelheid xtc gevonden. 

Bij de daaropvolgende huiszoekingen zijn nog een vlindermes, een computer en een kleine hoeveelheid xtc gevonden. © Politie Antwerpen

18-jarige dealer verkoopt LSD-zegels uit Breda

Berchem -

De Antwerpse politie heeft afgelopen weekend een dealer en zijn klant gearresteerd. De dealer had 20 LSD-zegels op zak, net gekocht in Breda en klaar om door te verkopen in Berchem. Bij een huiszoeking vond de politie ook een vlindermes en kleine hoeveelheid xtc.

nelo

De Antwerpse politie controleerde een man die zich verdacht gedroeg in het station van Berchem. “Hij bleek een knipmes en 20 zegels LSD op zak te hebben”, zegt Wouter Bruyns, woordvoerder van de Antwerpse politie. “De verdachte was de zegels net in Breda gaan kopen en wilde ze meteen door te verkopen.”

Een van zijn klanten kon gearresteerd worden. Hij stapte net van de bus met geld in zijn handen, klaar om LSD-zegels te kopen. “De tweede verdachte was net één dag meerderjarig. Na onderzoek bleek dat hij al acht maanden xtc verkocht”, aldus Bruyns.

Beide verdachten zijn gearresteerd. Bij de daaropvolgende huiszoekingen zijn nog een vlindermes, een computer en een kleine hoeveelheid xtc gevonden. De politie heeft al het bezwarend materiaal in beslag genomen.


 

 © Politie Antwerpen

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio