Colruyt vernieuwt ook de kassa’s, maar een selfscan komt er niet. 

Colruyt vernieuwt ook de kassa’s, maar een selfscan komt er niet. © Colruyt

Colruyt Lier gaat drie maanden dicht

Lier -

De winkel van Colruyt op de Antwerpsesteenweg in Lier sluit van zondag 8 augustus tot en met dinsdag 9 november. De Collect&Go gaat twee weken dicht.

Colruyt bouwde in 2010 de huidige winkel op de Antwerpsesteenweg. Elf jaar later volgt binnenin een grondige metamorfose. “Je gaat de winkel bijna niet meer herkennen, want we gaan hem helemaal strippen. We plaatsen een nieuwe vloer, nieuwe verlichting en nieuwe verluchting”, zegt gerant Gerrit Van Leekwijck.

“Een andere belangrijke ingreep bestaat erin om open ruimtes in de winkel in te nemen met rayons. We vernieuwen ook onze versmarkt en beenhouwerij. Hierdoor kunnen we het assortiment vergroten en producten beter bij elkaar zetten. Dat leidt tot efficiënter winkelen wat het comfort voor de klant verhoogt.”

Het systeem van de kassa’s wijzigt niet en er komt ook geen selfscan. Tijdens de sluiting verwijst Colruyt zijn klanten naar winkels in de buurt zoals die van Mortsel, Kontich en Heist-op-den-Berg, en naar de OKay in Duffel. De Collect&Go in Lier sluit alleen van zondag 15 tot en met zondag 29 augustus. Die wordt tijdens deze periode namelijk opgefrist.

Dreamland en Dreambaby, gevestigd in hetzelfde gebouw, blijven gewoon open. (cvr)

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio