Net als in Merksplas twee jaar geleden opent ook in Vosselaar een fietsbieb. 

Net als in Merksplas twee jaar geleden opent ook in Vosselaar een fietsbieb. © MIA UYDENS

Nieuwe fietsbieb is op zoek naar vrijwilligers

Vosselaar -

Ook in Vosselaar opent in de loop van de maand oktober een fietsbieb. Daar kan iedereen een kinderfiets aan een voordelige prijs lenen. De fietsbieb in Vosselaar zoekt nog extra vrijwilligers.

De fietsbieb is een initiatief van beweging.net in samenwerking met het lokaal bestuur van Vosselaar. Gezinnen kunnen kwaliteitsvolle tweedehandsfietsen voor kinderen tot twaalf jaar lenen aan een voordelige prijs. De fietsbieb in Vosselaar zal vanaf het najaar een keer per maand geopend zijn aan de kinderclub van Heieinde, naast de verenigingslokalen en vlak bij de poort van de lagere school.

Lid worden van de fietsbieb kost 20 euro voor een jaar. Wie een kinderfiets in goede staat aan de fietsbieb schenkt, is meteen een jaar lang gratis lid.

De initiatiefnemers zoeken voor de nieuwe vestiging in Vosselaar nog gedreven vrijwilligers die mee willen helpen sleutelen aan fietsen, mensen verder willen helpen of administratie in orde willen brengen. De fietsbieb is ongeveer twee uur per maand geopend. (bvdl)

014.40.31.62, bart.wynants@beweging.net
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio