Drijvende kracht Guy Apers (links) en enkele vrijwilligers van Dolfijntje for Life.

Drijvende kracht Guy Apers (links) en enkele vrijwilligers van Dolfijntje for Life.© Bart Roggeman

Dolfijntje for Life zet extra in op webshop

Boom -

De pannenkoekenslag, het frietkraam of de bingoavond laten nog op zich wachten. Daarom zet Dolfijntje for Life extra in op zijn webshop met extra aanbod en een actie.

Sinds 2016 zamelt Dolfijntje for Life met verschillende activiteiten geld in voor het therapeutisch zwembad Dolfijntje in Willebroek. Omdat deze bronnen van inkomsten vorig jaar droog kwamen te staan, werd eind vorig jaar ook een webshop opgestart.

“Momenteel is het, gezien de nog altijd geldende beperkingen, nog niet evident die activiteiten te hervatten”, zegt Guy Apers, die samen met Siggy De Groot van café Noeveren in Boom een van de drijvende krachten is. “Daarom willen we de webshop een extra push geven. Naast pralines, snoepzakken en witte en rode wijn is er nu ook rosé wijn verkrijgbaar tegen 9 euro per fles of 52 euro voor zes flessen.”

“Aan de verkoop van die producten koppelen we ook een actie. Wie op het einde van het jaar het meeste heeft verkocht, betaal ik uit eigen zak een etentje voor twee personen”, verkondigt Guy Apers. “In het najaar hoop ik dat we dan toch opnieuw een of enkele activiteiten zoals een bingoavond op poten kunnen zetten.”

(bar)

www.dantha-photography.be/dolfijntje-for-life
Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio