Jongeren uit Beerse kunnen vrijdag aan het Tempelhof deelnemen aan een picknick om de resultaten van de jongerenbevraging te bespreken. 

Jongeren uit Beerse kunnen vrijdag aan het Tempelhof deelnemen aan een picknick om de resultaten van de jongerenbevraging te bespreken. © Bart Van den Langenbergh

Jongeren bespreken resultaten enquête met picknick en pizza

Beerse

Het lokaal bestuur van Beerse nodigt jongeren tussen 15 en 25 jaar op vrijdag 30 juli uit naar het park Tempelhof om de resultaten van de jongerenbevraging te bespreken.

Alle jongeren uit die leeftijdsgroep kregen begin april een bevraging in de brievenbus. Ongeveer 600 jongeren vulden de enquête in. De focus van de bevraging lag vooral op vrijetijdsbesteding maar ook op mobiliteit, werk, communicatie en de algemene tevredenheid van de jongeren. Studenten Marketing van de Thomas More hogeschool stelden de enquête op en verwerkten de antwoorden in een rapport waarmee het lokaal bestuur van Beerse aan de slag wil gaan.

Om de resultaten met de jongeren te bespreken nodigt het lokaal bestuur hen op vrijdag 30 juli tussen 19u en middernacht uit in het park Tempelhof. In hun eigen bubbel kunnen ze deelnemen aan een picknick en krijgen ze ook gratis pizza aangeboden. De deelnemers moeten wel hun eigen dekens of klapstoeltje, hapjes en dranken meenemen. Ze moeten zich ook op voorhand inschrijven. (bvdl)  

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio