Het nieuwe vrijetijdscentrum Brieleke is niet alleen een imposant gebouw. Ook de programmatie is ambitieus. 

Het nieuwe vrijetijdscentrum Brieleke is niet alleen een imposant gebouw. Ook de programmatie is ambitieus. © JAA

Eerste seizoen Brieleke met meteen grote namen: ticketverkoop van start

Wommelgem -

Vrijetijdscentrum Brieleke opent dit najaar z‘n deuren. Er staan meteen enkele grote namen op de affiche. De ticketverkoop is al gestart.

Het nieuwe cultureel ontmoetingscentrum heeft meteen een hele reeks concerten, films, theatervoorstellingen en comedy in petto. De dienst vrije tijd van het lokaal bestuur stelde een gevarieerd programma samen, voor alle leeftijden.. Worden onder meer verwacht in de nieuwe zaal: Jan Decleir, Crooked Steps, Wiiliam Boeva, Barbara Dex en Fleur Van Groningen.

Jan Decleir speelt op 8 oktober eindelijk ook in Wommelgem. Samen met Het Banket, I SOLISTI en Vlaams Radiokoor brengt hij een theaterconcert waarin de illustere zaak rond de Franse seriemoordenaar Henri-Désiré Landru wordt opgevoerd.

Jan Decleir speelt op 8 oktober eindelijk ook in Wommelgem. Samen met Het Banket, I SOLISTI en Vlaams Radiokoor brengt hij een theaterconcert waarin de illustere zaak rond de Franse seriemoordenaar Henri-Désiré Landru wordt opgevoerd. © Julie Rommelaere

Je kan via de eveneens nieuwe website van het Brieleke rustig grasduinen in het overzicht en meteen tickets kopen voor alle voorstellingen. Je betaalt online met Bancontact. Vanaf 1 september kan je ook aan het vrijetijdsloket in het Brieleke zelf tickets kopen aan de balie. Tijdens de zomermaanden kan je tickets kopen aan het onthaal in de Handboogstraat 36 tijdens de gewone openingsuren van het onthaal.

Op zaterdag 25 en zondag 26 september is iedereen welkom om het nieuwe complex te komen ontdekken en samen te genieten van vele optredens, workshops en demo’s. Na het openingsweekend gaat het doek écht op en start het seizoensprogramma 2021-2022.

 (jaa )