De padelvelden liggen in het domein Molenbergen. 

De padelvelden liggen in het domein Molenbergen. © Albert Gillis ambidrones

Tennisclub Molenheide biedt nu ook padel, met natuur als extra troef

Wuustwezel -

Tennisclub Molenheide startte met padel. Omdat de velden zijn omgeven door de natuur van de Molenbergen, is er zeker geen sprake van lawaaihinder voor omwonenden.

“Vele Wuustwezelenaren moesten tot op heden uitwijken naar de buurgemeenten om te padellen”, zegt organisator Jan Aertsen. “Met onze eigen padelvelden willen we iedereen de kans geven om deze sport in eigen gemeente te beoefenen.”

“We streven een kindvriendelijke en recreatieve werking na. Zo vinden er vele sportievelingen de weg naar onze club om in de mooie natuur naar hartenlust te tennissen. Het recreatieve karakter van padel past hier perfect. Naast de tennisactiviteiten smeden we nu al volop plannen om ook voor padel een leuk aanbod te organiseren.”

De huidige discussie over lawaaihinder bij padel is niet van toepassing bij tennisclub Molenheide. “Onze ligging in domein Molenbergen maakt dat we niemand tot last zijn”, vult Aertsen aan. “Met deze nieuwe sport kunnen we de mogelijkheden van de Molenbergen enkel maar uitbreiden. Sporten in de natuur wint terecht aan populariteit en met dit nieuwe aanbod hopen we dat nog meer mensen de Molenbergen leren ontdekken.” (vw)

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio