Scouts & Gidsen Mol-Donk-Sluis tijdens hun zomerkamp in 2020. 

Scouts & Gidsen Mol-Donk-Sluis tijdens hun zomerkamp in 2020. © Scouts & Gidsen Mol Donk Sluis

Scouts & Gidsen Mol-Donk-Sluis krijgt 7.500 euro subsidie voor sanitair

Mol -

Scouts & Gidsen Mol-Donk-Sluis krijgt een subsidie van het gemeentebestuur voor werkzaamheden aan het sanitair. Het gaat om een bedrag van 7.500 euro.

De jeugdbeweging diende een subsidieaanvraag in op basis van het subsidiereglement ‘jeugdwerkinfrastructuur’. Het gemeentebestuur volgt voor de aanvraag het advies van de jeugdraad, die eerder al groen licht gaf.

De subsidie is bedoeld voor Molse jeugdinitiatieven die hun jeugdwerkinfrastructuur zoals lokalen, directe omgeving, materiaalcontainers en bewegwijzering in de gemeente brandveilig maken of functioneel verbeteren. De steun dient ook voor onderhoudswerken die grote schade aan de infrastructuur voorkomen of de veiligheid van de leden beter waarborgen.

Elk jeugdwerkinitiatief kan meerdere aanvragen indienen over een periode van drie jaar. Het totale subsidiebedrag per jeugdwerkinitiatief over drie jaar kan nooit meer bedragen dan 75% van de onkosten met een maximum van 7.500 euro. De subsidiëring van een uitgevoerd werk kan maximaal eenmaal worden aangevraagd.

De subsidie ‘jeugdwerkinfrastructuur’ aanvragen kan online via het e-formulier op de website www.gemeentemol.be. De jeugddienst kijkt na of de aanvraag in aanmerking komt en neemt nadien contact op. (mto )

Meer info bij jeugddienst Mol: jeugddienst@gemeentemol.be
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio