© Walter Saenen

Optreden 4TACT verschuift naar 25 september

Kalmthout -

De cultuurvereniging vtbKultuur Kalmthout verplaatst het optreden van 4TACT van 28 augustus naar 25 september. “Tegen dan zullen de coronamaatregelen voor cultuur versoepeld zijn en daarom wordt het concert een maandje uitgesteld.

De komst van 4TACT naar het O*KA Cultuurcentrum einde augustus moest het startschot zijn van een gevarieerd cultuurprogramma van vtbKultuur Kalmthout.

Voorzitter Alain ’T Kindt : “Uit de richtlijnen van het overlegcomité begrijpen wij dat er nieuwe maatregelen gelden voor indoor culturele evenementen vanaf 1 september, waarbij het publiek geen mondmasker meer moet dragen en iedereen wat vrijer van een concert kan genieten, indien gewerkt wordt met een Covid Safe Ticket. Dat gaan wij dan ook doen.”

Voor 4TACT was het mogelijk het concert te verzetten naar 25 september. De Antwerpse muziekgroep bestaat uit zangers Ive Gorris, Johan Van Mechelen, Robby Van ‘t Groenewolt en Wim Gyselinckx. De vier brengen een ’Tribjoet Show’ rond de Strangers. Ze steken de bekendste nummers in een nieuw jasje, met respect voor de originele nummers.“

Info en tickets : www.vtbkultuur.be/kalmthout of 0479 69 84 92

(evdw)

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio