Danny Riesterer. 

Danny Riesterer. © rr

Voormalig Familie-acteur Danny Riesterer (82) overleden

Mechelen -

De Mechelse acteur Danny Riesterer is donderdag overleden. Hij werd 82 jaar. Riesterer speelde onder meer in Recht op Recht en Familie. Dit weekend kan iedereen een laatste groet brengen in het stedelijk mortuarium van Mechelen.

Danny Riesterer is afkomstig uit Middelkerke maar woonde in Mechelen. Donderdag is hij op 82-jarige leeftijd overleden. Begin jaren 2000 speelde Riesterer onder andere de rol van de voorzitter van de rechtbank in Recht op Recht en in 2009 was hij een kasteelheer in Familie. Hij had ook rollen in verschillende andere televisiereeksen zoals 16+, Thuis en W817.

Riesterer was daarnaast ook een gekend film- en theateracteur. Hij stond onder meer jarenlang op de planken bij het Mechels Miniatuurtheater. De 82-jarige acteur was getrouwd met componist Stefaan Fernande, die hits schreef voor onder andere Clouseau, Natalia, Metejoor en recent Camille. Danny laat twee dochters na: Isis en Lisbet.

Mensen die Danny Riesterer een laatste groet willen brengen, kunnen dit weekend terecht in het stedelijk mortuarium van Mechelen in de Ziekebeemdenstraat. Op zaterdag kan dit van 9u tot 11.30u en zondag van 14u tot 16.30u. (svds, svh)

Meer nieuws uit regio Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio