Slagerij Peeters-Govers op Turnova in Turnhout breidde het gamma aan producten uit en transformeerde naar Versatelier Peeters-Govers. 

Slagerij Peeters-Govers op Turnova in Turnhout breidde het gamma aan producten uit en transformeerde naar Versatelier Peeters-Govers. © RR

Peeters-Govers vormt slagerij om tot versatelier

Turnhout, Arendonk -

Slagerij Peeters-Govers op de Turnova-site in Turnhout heeft het assortiment flink uitgebreid met allerlei verse producten. De slagerij ging hiervoor een samenwerking aan met EEThentiek uit Arendonk en veranderde van naam naar Versatelier Peeters-Govers.

De ambachtelijke slagerij van Peeters-Govers opende in september vorig jaar de deuren op het Brepolsplein op Turnova in Turnhout. De slagerij van de bekende familie van de gelijknamige supermarktketen profileerde zich als een ‘flagshipstore’ van meerdere gelijkaardige slagerijen.

Intussen heeft de slagerij het assortiment verder uitgebreid en de winkel al vernieuwd. De zaakvoerders gingen hiervoor een samenwerking aan met het cateringbedrijf EEThentiek uit Arendonk. “Naast een assortiment van ambachtelijk vlees bieden we onze klanten voortaan ook authentieke afhaalmaaltijden, verse salades, wraps, sharing schotels en groenten en fruit aan”, zeggen Jan en Wim Peeters, zaakvoerders van de slagersketen. “Op vraag van onze klanten komt ook een aantal klassiekers uit het gamma van Peeters-Govers terug.”

Aangezien de vlag niet meer helemaal de lading dekte, veranderde de slagerij de naam naar Versatelier Peeters-Govers. De zaakvoerders willen een breder publiek aanspreken, zowel mensen die uitgebreid willen kokerellen als personen die kunnen genieten van een snelle hap. Versatelier Peeters-Govers pakt op vrijdag 23 juli en zaterdag 24 juli uit met een feestweekend om het nieuwe concept te lanceren. (bvdl)

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio