De winnende volleybalhelden zijn Brent Jansen, Niel Maes, Jannes Aarts, Wannes Jacobs, Arne Hooyberghs, Lennert Maes en Bert Borgers. 

De winnende volleybalhelden zijn Brent Jansen, Niel Maes, Jannes Aarts, Wannes Jacobs, Arne Hooyberghs, Lennert Maes en Bert Borgers. © EMA

Jeugdhuis ‘t Onkrooid wint uitgesteld 1 mei-tornooi van Chiro Arendonk-centrum

ARENDONK -

Het prestigieuze 1 mei-volleybaltornooi van Chiro Arendonk-centrum, dat door corona pas 82 dagen later kon plaatsvinden, is gewonnen door een van de gastploegen: het team van jeugdhuis ‘t Onkrooid. De jongeren van ’t Onkrooid haalden het in een bijzonder spannende finale van de Binken, de oudste ledenploeg van de plaatselijke Chiro.

Van oorsprong is het 1 mei-tornooi een exclusief evenement voor de leden en oud-leidingploegen, de zogenaamde P-teams, van Chiro Arendonk-centrum. Maar sinds enkele jaren staat het tornooi ook open voor andere jongerenverenigingen en -groepen in het dorp. Door corona kon het Chirofeest dit jaar uitzonderlijk niet doorgaan op de dag van het Feest van de Arbeid en werd het uitgesteld naar de nationale feestdag op 21 juli.  

De winnende volleybalhelden 2021 zijn Brent Jansen, Niel Maes, Jannes Aarts, Wannes Jacobs, Arne Hooyberghs, Lennert Maes en Bert Borgers. Hun trofee: een vergulde, half platgedrukte volleybal op een ijzeren stel. (ema)

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio