© Jeroen Hanselaer

Mo Messoudi voortaan ook voetbalanalist voor Gazet van Antwerpen

De afgelopen jaren konden de lezers van Gazet van Antwerpen al genieten van de gesmaakte analyses van Antwerps monument Patrick Goots op maandag, de columns van voetbaldier Dave Peters op dinsdag en de scherpe pen van Walter Damen op vrijdag en Paul Bistiaux op zaterdag. En dat zal ook volgend seizoen zo blijven. Meer zelfs, dit viertal krijgt voortaan ook het gezelschap van Mohamed ‘Mo’ Messoudi.

Komend voetbalseizoen wordt Mo een nieuw en extra vast sportgezicht van Gazet van Antwerpen. Vanaf volgende week vrijdag zal hij elke week vooruitblikken op het voetbalweekend, met een even kritische als nuchtere blik. En hij zal dat met véél (Antwerpse) kennis van zaken kunnen doen. Messoudi speelde meer dan 200 wedstrijden in eerste klasse. Hij won de Beker van België met Germinal Beerschot, de titel in eerste amateur met Beerschot-Wilrijk en beëindigde zijn voetbalcarrière in 2020 bij Lyra-Lierse. Hobokenaar Messoudi is kind van het huis op het Kiel, maar hij heeft ook veel vrienden op de Bosuil en Achter De Kazerne.

De perfecte analist voor een Antwerpse krant, met andere woorden. De redactie wenst hem veel succes. En de lezer veel extra leesplezier.

LEES OOK: Onze analisten Patrick Goots en Mo Messoudi fileren het nieuwe voetbalseizoen van de Antwerpse clubs

MEER OVER Analyse Messoudi

Meer voetbalnieuws