Klanten kunnen snuisteren in de pipowagen © RR

Tsjilp showt aanbod in blauwe pipowagen

Heist-op-den-Berg -

De Heistse online snuisterwinkel Tsjilp organiseert komende zaterdag een opendeurdag. Een fysieke winkel is er niet, maar klanten kunnen terecht in een opvallende blauwe pipowagen.

“Ik heb in januari Tsjilp geopend, een online snuisterwinkel met een aanbod van woondecoratie, juwelen, papierwaren, hebbedingen en een kidscollectie. We verkopen dingen die leuk zijn om te geven én te krijgen, of om gewoon voor jezelf te kopen”, zegt zaakvoerster Jolien Aerts.

“Ik ga bewust op zoek naar Belgische merken. Geen massaproductie, maar ondernemers met een verhaal die met liefde hun product ontwerpen en produceren. We verkopen ondertussen al dertien verschillende labels en er zijn er nog meer op komst”, legt ze uit.

De webshop is dus nog in volle groei, een fysieke winkel is er niet. “Sinds kort staat er wel een pipowagen naast ons huis. Die is ingericht als miniwinkeltje zodat klanten daar hun bestelling kunnen afhalen of eens door het aanbod snuisteren. Komende zaterdag op 24 juli zetten we de deuren van onze wagen open van 10-18u aan de Pelgrimhofstraat 14.”

Jolien Aerts. © RR

www.tsjilp-shop.be/over-tsjilp

(bepr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners