De aanvraag had betrekking op deze weide in de Nazarethdreef. © Chris Van Rompaey

Geen padelvelden in Nazarethdreef: aanvraag ingetrokken

Lier -

Er komen nu toch géén padelvelden in de Nazarethdreef in Lier. Dat bevestigt schepen van Omgeving Thierry Suetens (Open Vld) aan onze redactie.

Tangui Goetze diende een tijdje terug bij de stad een aanvraag voor een omgevingsvergunning in voor het aanleggen van zeven padelvelden in de Nazarethdreef. De bewoners van de straat en ook Natuurpunt protesteerden fel.

“De onvrede heeft ons natuurlijk ook bereikt”, zegt schepen Thierry Suetens. “Daarom hebben we twee weken geleden met Tangui Goetze een gesprek gehad, goed wetende dat de deputatie van de provincie die aanvraag sowieso zou goedkeuren. Ook als wij ze zouden weigeren. De uitkomst van dit overleg leidde ertoe dat de heer Goetze zijn aanvraag heeft ingetrokken. We hebben hem in ieder geval geen beloften gedaan over mogelijke andere locaties.

“De buurtbewoners zijn natuurlijk zeer blij dat de heer Goetze zijn aanvraag heeft ingetrokken. Hij heeft duidelijk geluisterd naar de verzuchtingen van de buurt”, reageert Tim De Hertogh.  (cvr)

LEES OOK: Nog geen vergunning voor padelterreinen in Nazarethdreef en Buurtbewoners zitten niet te wachten op padelterreinen: “Schrik voor lawaai”

Aangeboden door onze partners

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Jobs in de regio