Een escape-wandeling in Turnhout: niet voor de eerste de besten. 

Een escape-wandeling in Turnhout: niet voor de eerste de besten. ©  Joren De Weerdt

Derde escape-wandeling in de stad

Turnhout -

Nu Europa weer oranje kleurt, is vakantie in eigen streek aangewezen. Escape 2300 uit Turnhout lanceert daarom een nieuwe escape-wandeling: ‘De fantastische feestnacht’.

Guy Van Nieuwenhuysen

Escape 2300 is gevestigd in de Begijnenstraat, maar lanceerde tijdens de voorbije lockdown ook een outdoorversie. Na ‘De mysterieuze moordenaar’ en ‘De speurende speelkaart’ is er nu dus een derde editie: ‘De fantastische feestnacht’.

“Het wordt een kater om nooit te vergeten”, belooft Escape 2300-zaakvoerder Frank Belmans. “Jullie hebben dan wel een geweldige avond en nacht gehad, maar de dag erna weten jullie niets meer. Los de puzzels op en je krijgt stilaan je geheugen terug.”

Van elke wandeling bestaan twee versies: een toegankelijke en een meer uitdagende. Start en aankomst van elke escapewandeling bevinden zich bij Escape 2300 in de Begijnenstraat 40 in Turnhout. Een escapewandeling kost 25 euro per groep van maximaal vier personen. In ruil daarvoor krijgen de deelnemers ook een goodiebag en een kortingsbon voor een eventuele volgende escaperoom-ervaring. Starten kan iedere dag vanaf 11u. Vooraf reserveren is verplicht.

www.escape2300.be/wandeling
Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio