Wie de badeenden vindt, maakt kans op een tuinfeest. 

Wie de badeenden vindt, maakt kans op een tuinfeest. ©  RR

Makelaar schenkt tuinfeest weg

Turnhout -

Hillewaere Vastgoed uit Turnhout organiseert voor de tweede keer een lucky-duckwedstrijd. Wie de badeendjes vindt tijdens een virtuele rondleiding in een van de woningen die de makelaar te koop aanbiedt, maakt kans op een groots tuinfeest.

Buiten feesten mag weer, dus nodigt de reuzegrote badeend bij het kantoor van Hillewaere Vastgoed uit om te feesten. De vastgoedmakelaar daagt iedereen uit om deel te nemen aan een zoektocht naar de eend. Dat kan door een virtueel bezoek te brengen aan een van de woningen die Hillewaere aanbiedt.

“Die virtuele 3D-huisbezoeken zijn al jaren ons handelsmerk”, zegt zaakvoerder Roel Druyts. “Soms volstaan ze voor een klant zelfs om een bod op een woning uit te brengen. In een van de panden die je kan bezoeken, hebben we nu vijf badeendjes verstopt.”

Wie dat pand vindt, krijgt bij elke eend een vraag. Een correct antwoord levert een letter op, waarmee een codewoord kan worden gekraakt. Wie dat woord invult op het wedstrijdformulier, moet enkel nog een goede gok wagen voor de schiftingsvraag om kans te maken op een groot tuinfeest, dat in september of oktober wordt georganiseerd. De wedstrijd loopt tot 15 augustus. (gvn)

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio