De Heistse Hoekstraat. 

De Heistse Hoekstraat. © Lokaal bestuur Heist-op-den-Berg

Gebreken aan Heistse Hoekstraat vanaf augustus aangepakt

Heist-op-den-Berg -

Het wegdek van de Heistse Hoekstraat in Heist-op-den-Berg krijgt een grondige onderhoudsbeurt. Het vertoont op een aantal plaatsen gebreken. De voorbereiding begint op 31 juli. De eigenlijke werkzaamheden staan begin augustus gepland en gaan vermoedelijk tot eind oktober duren.

Kristof Van Rompaey

Op een aantal plaatsen in de Heistse Hoekstraat werden eerder al een aantal betonplaten vernieuwd. Nu worden andere betonplaten aangepakt over de volledige breedte van de rijbaan. De werken vinden plaats vanaf het kruispunt met de Schaliehoevestraat tot aan het kruispunt met de Kleine Langveldstraat en verlopen in verschillende fases om de toegankelijkheid van de bedrijven in de projectzone zo goed mogelijk garanderen.

Tijdens de voorbereiding op zaterdag 31 juli gaat de aannemer enkele betonplaten spanningsvrij maken. Dat kan plaatselijk voor geluidsoverlast zorgen. De eigenlijke werkzaamheden beginnen in augustus. Er worden aankondigingsborden geplaatst om de plannen op tijd aan te gegeven. De omleiding voor het doorgaand verkeer loopt via de Wouwerstraat. De Heistse Hoekstraat blijft bereikbaar voor plaatselijk verkeer via een rijvak. Er geldt eenrichtingsverkeer in de richting van de Liersesteenweg. (kvro)Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio