Bar Bos in het Meihof wordt woensdag het speelterrein voor de kinderen. © Filip Spoelders

Nationale kinderdag in Edegemse zomerbars

Edegem -

Het is een traditie geworden, de nationale kinderdag van Edegem op 21 juli. Woensdag zorgen de uitbaters van Bar Bos in het Meihof aan de Hovestraat en van Kaffée Allée aan Fort 5 opnieuw voor een uitdagende kinderdag.

Op de nationale feestdag hebben ook de kinderen in Edegem alle mogelijkheden om te feesten. In Bar Bos en Kaffée Allée, beiden uitgebaat voor Geert Verheyden en Victor De Clercq, vindt van 13 tot 18 uur de nationale kinderdag plaats.

Kinderen van alle leeftijden kunnen zich op beide locaties gratis komen uitleven op de activiteiten zoals het springkasteel, de zandbak en aan de stand van de grimme. Aan Bar Bos is eveneens de waterspeeltuin beschikbaar. Daarnaast komt Lipton langs met de Summer Terrace Games. Het brengt twintig mini-spelen mee die aan tafel gespeeld kunnen worden. In Bar Bos is Lipton aanwezig om 14 uur en in Kaffée Allée om 16 uur.

De huidige coronamaatregelen zijn uiteraard ook op deze kinderactiviteiten geldig. Daarom is het springkasteel enkel toegankelijk voor kinderen jonger dan twaalf jaar. (fisp) 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners