©  Lokeren-Temse

Boulaouali trekt naar Lokeren-Temse

Youssef Boulaouali voetbalt voortaan bij Lokeren-Temse. De 28-jarige flankaanvaller kwam in het verleden uit voor onder meer Beerschot-Wilrijk en Lierse K.

tsfn

Vorig seizoen was Boulaouali nog dienst bij Dessel Sport in eerste nationale, maar corona legde snel de competitie stil, zodat hij nauwelijks aan spelen toekwam. In het verleden speelde hij ook nog voor Cappellen.

Youssef Boulaouali: “Ik hoop met Lokeren-Temse mee te doen voor de prijzen. De club heeft de traditie en de ambitie om profvoetbal te brengen. Daar wil ik graag mijn steentje toe bijdragen. Ik noem mezelf een ploegspeler, zoek graag de combinatie op en beleef net zoveel plezier aan een beslissende assist als aan een doelpunt. Dit stadion is voor mij geen onbekende, ik speelde hier met Beerschot in Play-off 2. Op het Kiel lag ik trouwens aan de basis van de 1-1 tegen Sporting Lokeren door mijn assist aan Joren Dom. Ik zal me zo snel mogelijk in de ploeg inschakelen, ik ken trouwens Simon Vermeiren en Toon Janssen al van bij mijn tijd in Lierse.”