Frank Boekhoff aan de chalet van Radio Minerva 

Frank Boekhoff aan de chalet van Radio Minerva 

Regisseur Indra Siera viert Belgische feestdag op Radio Minerva (vanuit Engeland)

Antwerpen, Linkeroever -

Nu dinsdag, op de vooravond van de nationale feestdag, presenteert regisseur Indra Siera een programma op Radio Minerva, gewijd aan Belgische muziek. Al moet hij dat noodgedwongen vanuit Engeland doen.

Eerder was Indra Siera al gastpresentator van programma’s op Radio Minerva zoals Apero en Door de nacht klinkt een lied. Maar deze keer kan de regisseur (bekend van onder meer verschillende K3-films en de serie Oud België) niet afzakken naar de chalet op Linkeroever. Hij is namelijk in het Verenigd Koninkrijk bezig met de regie van de Netflix-reeks The War of the Worlds met acteurs Gabriel Byrne en Elisabeth McGovern in een hoofdrol.

En dus besloot Siera om zijn programma dinsdag van de andere kant van het Kanaal te presenteren. “Ik blijf hier in Engeland wellicht tot eind oktober aan de slag en dus is dit een prachtige oplossing.”

Frank Boekhoff, voorzitter van Radio Minerva vult aan: “Zo’n ‘internationale uitzending’ is voor ons uniek, al hoopt Indra natuurlijk om snel weer in onze studio een programma te kunnen verzorgen.”

Co-presentator Cis Van de Bist zit dinsdagavond wel gewoon in de chalet.

Het programma van Indra Siera en Cis Van de Bist is op 20 juli vanaf 20u tot middernacht te beluisteren op 98 FM of via radiominerva.be/player.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio