Archiefbeeld. 

Archiefbeeld. © rr

Koppel dieven op heterdaad betrapt

Deurne -

De Antwerpse politie heeft zondagmiddag een koppel dieven opgepakt op de Bisschoppenhoflaan in Deurne. De politie zag hoe het duo een fiets stal uit een fietsenrek. Tijdens de controle had het koppel heroïne op zak, samen met een gestolen identiteitskaart en elektronica.

nelo

Het WOT Oost hield zondagmiddag toezicht op en rond de Bisschoppenhoflaan op druggerelateerde overlast. De politie merkte een koppel - een man (33) en een vrouw (44) - op die zich verdacht en zenuwachtig gedroegen. “Het team zag dat ze een fiets stalen uit een fietsenrek”, zegt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie. “De vrouw sprong achterop de fiets en de twee fietsten weg.”

Nog voor de politie kon tussenkomen gingen ze een huis binnen. Toen ze terug buiten kwamen, besloten de inspecteurs in te grijpen. “De twee waren in het bezit van een kleine hoeveelheid heroïne, een gestolen identiteitskaart en elektronica die afkomstig bleek uit een kelder van het pand dat ze waren binnengegaan”, aldus Migom.

Het duo werd gearresteerd. De fiets werd door de politie terug in het rek geplaatst en de gestolen spullen werden aan de eigenaars terugbezorgd.

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Jobs in de regio